Zapytanie ofertowe Catering w dniu 22 listopada 2014 roku w Boniewie
OPIS ZAMÓWIENIA:
Lp.
|
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA |
ILOŚĆ |
|
1
|
Zupa: czernina i żurek (pieczywo) Prażucha Kluski ziemniaczane z serem Kapusta z grochem Kotlety schabowe Udka Ziemniaki Karkówka z kluskami śląskimi Kaczka nadziewana Surówka Ciasto, kawa i herbata
|
100 osób |
Kryteria oceny i wyboru ofert:
‒ cena – 100% ceny całości oferty
Forma płatności:
‒ przelew bankowy po realizacji zamówienia
Termin i miejsce złożenia oferty:
• termin zgłoszenia mija 15.10.2014 roku
• zgłoszenie należy wysłać na formularzu, stanowiącym załącznik do pobrania poniżej zapytania ofertowego,
• zgłoszenie może być złożone:
osobiście w biurze Stowarzyszenia LGD Dorzecza Zgłowiączki, ul. Włocławska 16, 87-850 Choceń
za pomocą poczty e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
faxem: (54) 233 98 33
• każde zgłoszenie powinno być opieczętowane i podpisane własnoręcznie.
• Data ważności oferty
Warunki wyboru wykonawcy usługi:
• na podstawie zgłoszeń zamawiający wybierze 1 najtańszą ofertę,
• Zamawiający nie przewiduje procedury odwoławczej.
• Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od postępowania bez wyłonienia oferenta i bez podania przyczyn.
W przypadku, gdy wystąpi kilka ofert o tej samej najkorzystniejszej cenie, o wyborze oferenta decyduje data wpływu oferty do biura.
Oferta cenowa tutaj.