Rozeznanie rynku Catering – Warsztat refleksyjny
Kategoria: Archiwalne
Odsłony: 1628
Dodane przez:
Administrator
Opublikowano: czwartek, 09 styczeń 2020
- Ilość osób na spotkaniu minimalnie 10 osób, maksymalnie 25
- Liczba planowanych spotkań 1 (styczeń 2020)
- Miejsce spotkania biuro Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Dorzecza Zgłowiączki, ul. Sikorskiego 12
- Poczęstunek należy dostarczyć do biura w dniu szkolenia na godz. 8:00
- Serwis kawowy należy dostarczyć do biura w dniu szkolenia na godz. 8:00
- Zapewnienie naczyń podane na półmiskach
Poczęstunek:
Kanapki bankietowe mix (pieczywo, wędliny, sery, łosoś, sałata, pomidor, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka) – min. 3 szt. na osobę
Sałatki (dwie do wyboru: grecka i gyros) –min. 100 g./os.;
Owoce (winogrona, mandarynka, banan)
Przerwa kawowa: kawa czarna, kawa rozpuszczalna, herbata czarna i owocowa, mleko, cukier, sok np. jabłkowy 100%, ciasto- np. biszkopt z kremem i galaretką ( 2 kawałki /osoba), - serwowana podczas całego szkolenia
Termin i miejsce złożenia oferty:
- termin zgłoszenia mija 17.01.2020 r.
- termin ważności oferty 31.01.2020 r.
- w załączeniu wzór formularza ofertowego
- zgłoszenie może być złożone:
- listem lub osobiście w biurze Stowarzyszenia LGD Dorzecza Zgłowiączki, ul. Sikorskiego 12, 87-850 Choceń
- za pomocą poczty e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. skan podpisanej oferty cenowej
- każde zgłoszenie powinno być podpisane własnoręcznie i jeśli to możliwe powinno być opieczętowane.
Załączniki:
- 3. Oferta catering warsztat refleksyjny.docNazwa pliku: 3. Oferta catering warsztat refleksyjny.docRozmiar: 52.50 KB , pobrań: 20